Straathof timmerwerken

Ik ben Dennis Straathof en eigenaar van Straathof Timmerwerken. Ik ontwerp en maak meubels en interieurs voor bedrijven en particulieren. Verder maak ik ook nog meubels voor beurzen, o.a.Displays, balies en tafels. Voor een beursstand en opbouw kunt u ook bij mij terecht.Voor alles wat u niet kan vinden in de winkel kan ik voor u maken. Ook kan ik uw oude of niet passende meubels opknappen of vermaken.Verder over mij en mijn verleden over het begin van een meubelmaker/ interieur-standbouwer.Ik ben begonnen met bouwtimmeren op de LTS in Nieuw Vennep
Daarna ben in naar de meubelmakersschool gegaan in Amsterdam. In 1999 ben ik bij een meubelmakersbedrijf begonnen in Roelofarendsveen en daar heb ik 7 jaar gewerkt daar heb ik alle mooie dingen van het vak geleerd.
In 2007 ben ik bij een standbouwer gaan werken die stands maakt en bouwt over de hele wereld.
Bij dit bedrijf heb ik de halve wereld gezien, en mooie dingen gemaakt. Wij maakte veel stands voor de auto industrie. O.a. Audi, Volkswagen, Seat, Bugatti.
In 2011 heb ik 7 maanden bij de ABN amro bank gewerkt als onderhoudsmonteur in een bankgebouw maar dat bleek geen goed idee.
In oktober 2011 heb ik de stap genomen om een eigen bedrijf te starten. Dit heb ik in Januari 2012 gerealiseerd.

Welkom bij Straathof Timmerwerken.